Želite dužu kosu, odmah

Akcija - nadogradnja kose od 8ooo do 12ooo dinara sa vašom donetom kosom,
tehnikom čvorovanja, jedinom metodom koja ne oštećuje vašu kosu
.

Nudimo mogućnost izrade nadogradnje prirodnom kosom iz repa u prirodnoj boji kose koja nije nikada farbana niti hemijski tretirana. Nadogradnja klipsama već od 100€.

Kombinovana nadogradnja metodom klipsi i alkica nam omogućava skidanje i stavljanje kose po potrebi pa se mnoge devojke odluče za takav vid nadogradnje jer mogu same da je stavljaju i skidaju po želji.

Specijalno: mogućnost rada istog dana (po pozivu) u vrlo kratkom vremenskom periodu! Nadogradnja kose je moguća u svim željenim bojama i dužinama.

Tehnike rada u nadogradnji kose

U nadogradnji kose mi u Studiju Elite koristimo šest tehnika rada:

  • silikon,
  • keratin,
  • mikrogranule,
  • klipse,
  • ušivanje,
  • čvorovanje.

Posebno izdvajamo sistem čvorovanja. Ovom metodom radimo nadogradnju kose apsolutno bez oštećenja vaše kose - vezivanjem elastičnim koncem, specijalno napravljenim za tu namenu. Velika prednost ove metode je što prilikom nadogradnje, nema nikakvih hemijskih preparata na vašoj kosi i samim tim ona može nesmetano da raste, što generalno i jeste poenta nadogradnje.
Zavodljiva i duga kosa je uvek u trendu. Neka vam svi zavide na njenoj lepoti i sjaju.

ŠTA TREBA ZNATI U VEZI SA NADOGRADNJOM KOSE

San svake žene je da svoje lice uokviri još lepšom kosom. Najvažnije je da o svemu dobro razmislite i nađete pravog frizera kojem ćete ukazati poverenje.

Frizer mora da upozna način života žene kojoj nadograđuje kosu. Svaka kosa na svaku glavu ne može, nikako. Osnovno pravilo je - prirodna vlas. Zato kupujte kosu samo od proverenih vlasuljara - nikako na pijaci. Frizer treba da ustanovi gustinu vaše kose, karakteristike i postojanost kose.

Imamo 11 različitih debljina pramena pa bi bilo idealno sve to iskombinovati sa količinom i dužinom kose kao i debljinom pramenova.

Postoje pravila kojih se treba držati kada se radi o postavljanju pramenova:

  • na potiljačnom delu postavljaju se najdeblji pramenovi,
  • u zoni razdeljaka postavljaju se izuzetno tanki pramenovi,
  • na bočne strane glave se stavlja srednja gustina kose,
  • regiju oko lica možemo i da uokvirimo najsitnijim pramenčićima.

Boja kose je ono što mora 100% da se podudara, a obzirom na to da je kosa prirodna, možemo je i tonirati.

ČESTA PITANJA

Kako se nadogradnja skida?
Ovo je retko postavljano pitanje, ali je jedno od najbitnijih. Naša preporuka je nadogradnja kose sistemom čvorovanja gde na kosi nemamo nikakvih hemijskih preparata što vašoj kosi omogućava nesmetani rast.
Proces skidanja nadogradnje nikad nije bio bezbedniji jer tehnika spajanja kose je ključna i sama je podignuta na najviši nivo.
Ukoliko želite da kosu stavljate i skidate kada želite, najbolje rešenje je nadogradnja kose na klipse. Lako se održava, brzo montira, a još lakše skida pa je zbog toga pravi hit među ženskom populacijom.
Kako se skida nadogradnja kose rađena tehnikom klipsi?
Kosu nameštenu na klipse nameštate uz pomoć češljića koji funkcionišu po klik-klak principu i gotovo je nemoguće njihovo kasnije pomeranje. Velika je prednost što ne morate uvek da je perete kada perete i vašu kosu. To je svakako kosa koja će vam najduže trajati.
POZOVITE +381 64 24 77 143